Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Οι 8 κανονες μιας καλοντυμενης γυναικας



Αγαπημενες το να εισαι καλοντυμενη ολες τις ωρες δεν ειναι και ευκολη υποθεση αλλα σιγουρα καθε φορα που θα βγεις εξω ειναι το στιλ το οποιο δεν χανεται με τιποτα αν το εχεις και ας ειναι μια απλη φορμα με τα σουπερ αθλητικα σνικερ σου!
Οι 8 κανονες ειναι εδω για να σε ενημερωσουν τι να κανεις και εσυ και γιατι οχι να τους ακολουθησεις..

Rule No1: Οργανωση ντουλαπας
Έτσι έχεις πάντα μια ξεκάθαρη εικόνα για τα ρούχα και τα αξεσουάρ σου και μπορεςι να δημιουργεις εύκολα τα αγαπημένα σου λουκ. Αντίθετα αν στην γκαρνταρόμπα σου επικρατεί ακαταστασία, δύσκολα θα βρείς αυτό που ψάχνεις όταν βιάζεσαι!
 


Rule No2: Eλεγχος καιρου
 Μια ενημερωμένη fashionista συμβουλεύεται τις προβλέψεις πριν βγει από το σπίτι. Έτσι φορά μια αδιάβροχη καμπαρντίνα και έχει μαζί της ομπρέλα σε περίπτωση βροχής. Με αυτό τον τρόπο δεν χαλά ποτέ το λουκ ή τα μαλλιά της. Σωστα?
 

Rule No3: Take outfit photo
Πριν επιλέξεις τι θα φορέσεις, κάνε πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς, τραβηξε φωτογραφίες και στο τέλος βλέπεις τι σου ταιριάζει, ανάλογα και με τη διάθεση της ημέρας φυσικα!
 

Rule No4: Πονταρε σε statement κοσμηματα
Ένα oversized κολιέ κάνει τη διαφορά, ειδικά πάνω από ένα μονόχρωμο φόρεμα όπως αυτό που επέλεξε η Ολίβια Παλέρμο.

Rule No5: Συνδιασμος επωνυμων με πιο low budget κομματια
Για παράδειγμα η γνωστή μπλόγκερ Λεάντρα Μεντίν από το Man Repeller φόρεσε τις It γόβες Chanel Slingbacks με μια φούστα River Island.

Rule No6: Παντα σιδερωμενα ρουχα
Ενταξει οχι και κολλαριστο! Ένα λευκό πουκάμισο, όσο ακριβό και είναι, αν δείχνει τσαλακωμένο σίγουρα δεν κολακεύει καθόλου το στυλ σου. Φροντισε, λοιπόν, να είσαι περιποιημένη.

 

Rule No7: Βρες απλα το στιλ σου!
 Ανακαλύψε τι είναι αυτό που σου ταιριάζει και σε βολεύει. Κάτι τέτοιο θασου λύσει τα χέρια τα πρωινά που δεν έχεις χρόνο στη διάθεσή σου. Η Καρολίν ντε Μεγκρέ, για παράδειγμα, συνηθίζει να συνδυάζει το τζην της με ένα σακάκι και sneakers.
 

Rule No8: Η σωστη εφαρμογη
 Τα ρούχα πρέπει να αναδεικνύουν τα δυνατά σημεία του σώματός σου. Το δερμάτινο παντελόνι χρειάζεται να εφαρμόζει άψογα πάνω σου για να δείχνει πιο ομορφο και οχι αντιαισθητικο..


Μεχρι το επομενο post,
Love,hugs,kiss
F.
Xoxo

2 σχόλια: